tiistai 9. marraskuuta 2010

Illan pimeydessä väkerrystä

Tadaa, lisää tuikkukortteja. Tykkään tykkään tykkään.

Lumipallo-korttiin lisäsin puolihelmiä pallojen paikoille. Näkyy ehkä. Kaksi seuraavaa pyrin pitämään suhteellisen yksinkertaisina varsinkin viimeisen, jossa nautitaan pelkästään jo kauniista joulupaperista. Itse tykkään, kun sain aseteltua kuvan jatkumaan loogisesti 3-ulotteisuudesta huolimatta.



7 kommenttia:

  1. Mitä ihmettä sinä mietit, että saako mitään aikaiseksi.. Sun blogisihan kulkee eteenpäin kuin höyryjuna. Hirmuisesti teet kaikenlaista ja nopeasti tulee postauksia. Tosin ainahan se siinä alussa kiinnostaa enemmän. Sitten kun aikaa kuluu, innostus saattaa vähän hiipua. Mutta tosi kiva on ollut katsella sun touhuja!

    VastaaPoista
  2. Kiitos Outi, mulla ainakin tulee kausia, jolloin olen hyvin aktiivinen ja sit hiljaiseloa jatkoksi. Totta, että olen nyt innostunut päivittämään tätä uutta blogia ja se ehkä saa myös tekemään niitä asioita, joita on vain aikonut. Mutta jännää toisaalta tämä aikakin -joulunalusaika. Silloin usein kuuluukin väkerrellä kokoajan jotain, eikös? *<:o)

    VastaaPoista
  3. No joo, tulee mullakin kausia aktiivisuuden suhteen. Keväällä tein ihan älyttömästi koko ajan kaikkea ja sain paljon valmiiksi ja aikaiseksi ja nyt syksyllä tuntuu, että tilanne on aivan päinvastoin. Mutta olen kyllä saamassa pikkuhiljaa intoani takaisin. Tai siis jonkin verran olen jo saanut.
    Joulunalusaika on kyllä ihanaa aikaa. Mä tykkään kovasti joulusta. Ja kyllähän sitä ihmiset juuri silloin taitaa innostua kaikenlaista näpertelemään, vaikka mulla se "piikki" olikin tänä vuonna keväällä.

    VastaaPoista
  4. Alin on kyllä kaunis! Tykkään myös noista muistakin :)

    Kiitos, kun osallistuit bloginamuuni :)

    VastaaPoista
  5. Minunkin suosikki on tuo alimpana oleva mistelikortti. Tykkään juuri tuollaisesta tyylikkään yksinkertaisesta ja siinä on hyvät värit.

    VastaaPoista
  6. Kiitos muruset. Sain juuri 12 tuikkukortin tilauksen -huh.

    VastaaPoista
  7. Joltain tutultako? Sukulaiselta ehkäpä? Alkaako sinun kortin myyntiurasi tästä? :)

    VastaaPoista