torstai 4. marraskuuta 2010

Espanja, Calella ja Barcelona 1997


Ensimmäisen ulkomaanmatkani (Ruotsia ei lasketa) tein ystäväni kanssa Espanjaan lukioiden päätyttyä.

Espanjan Calella on rantalomakohde aivan Barcelonan kyljessä. Kohde oli ideaali sillä kaipasimme ehdottomasti rantaloman lisäksi kaupunkimatkailua, nähtävyyksiä ja kulttuuria.


Minulla ehdottomana oli mielessä päästä kokemaan jotain Gaudimaista, mutta etenkin Picasso museo oli listalla ykkösenä. Jostain syystä pidin tuohon aikaan nimenomaan Picasson teoksista.


Tietenkin poikkesimme keskiaikaisen linnan ritarijuhlilla ihailemassa taistelevia urhoja ja syömässä hyvää Espanjalaista ruokaa.



Erityisiä muistoina matkasta ovat lisäksi Macarenan tanssiminen - se oli silloin pop, merellisen paellan makuelämys ja yllättäen löytämämme nakuranta.


3 kommenttia:

  1. Òla! Olipa mukavaa löytää tämä blogisi ja juuri nyt kun kirjoittelit Bacelonasta sillä sieltä on minullakin ihania muistoja :)

    Hauskaa että olet pyörähtänyt Kirsikkalehdossa ja liittynyt lukijaksi. (Huomasitko nami arvonnan sivullani, jos kiinnostaa osallistuppa ihmeessä. Tosin ei ole mitään osallistumis pakkoa :).

    Tulen varmasti lukemaan toistenkin matkajuttujasi ja ihastelemaan käsitöitä joita esittelet täällä.

    PS. milloin olet ollut Japanissa? Ja missä siellä? Olisi kiva kuulla, jos tiedät Lapin hulluja niin minä ja mieheni kuulutaan joukkoon Japaninhullut suomalaiset :D Se iski heti ekalla kerralla kun siellä oltiin ja nyt on 3.matka varattuna.

    VastaaPoista
  2. Kiitos Kiti kovasti vierailustasi ja tervetuloa usein ;O)

    Japanihullu olen minäkin jollainlailla kaikki se "lapsenmielisyys" kiehtoo. Olin kuolla kun eka kerran pääsin isoon lelukauppaan! Mitä ihanuuksia ja millaisia. Geishat ja temppelit myös ihania.
    Olin itse Osakassa konferenssireissulla pari vuotta sitten, tein omatoimimatkan sieltä Kiotoon. Yhteensä olin 9 päivää. Takaisin tarttis päästä, vaan arvaappa vaan ku harmittaa ku mies lähtee 30.11 viikoksi Tokioon :(( Mut tuliaisia saa luvan tuoda paljon! Ja toivon ainakin erikoisia leimasimia ym!! :O)
    Onks tuo japanihullut joku virallisempikin kokoonpano??

    VastaaPoista
  3. Ihania reissuja olet tehnyt! :)

    VastaaPoista