perjantai 29. lokakuuta 2010

Mummulaa ja koruja


Syyslomaa kävimme viettämässä Mummulassa -siis hieman kauempana kaupungista. Siellä sai kokea oikean iltapimeyden kun eivät katuvalot eivätkä mainosvalot heijastelleet horisontissakaan. Lapset tykkäsivät taskulamppuleikeistä. Kompuroipa mummu ja äitikin mettätiellä valonsäiettä kaipaillen.

Syysloman pimeydessä syntyi myös muutama cernit-koru. Ja keskeneräisiäkin yhä löytyy.





9 kommenttia:

  1. OIIIIIHH! Aivan ihania kaikki nuo! Eikö näihinkin saisi selitystä, miten on tehty? Mä oon siinä mielessä rasittava, että tulen tämän samaisen kysymyksen esittämään varmaan monen monituista kertaa sulle.. En osaa sanoa, mikä noista on ihanin, kun kaikki ovat niin hienoja!

    VastaaPoista
  2. Sitä vissiin kutsutaan Millifior-tekniikaksi. Yksi ohje sivu on esim. http://www.beadyeyedbrat.com/sandieflower.html tosin mun tekemät ei noin monimutkaisia mutta sama idea. Eli massasta tehdään pötköt, joista sitten leikataan ohuita nappeja.

    VastaaPoista
  3. Ihania koruja! Lämpimän ja herkullisen värisiä!!! :)

    VastaaPoista
  4. Kiitos Sanna! Pitääpä käydä sielläkin kurkkimassa.

    VastaaPoista
  5. Ihania! Terveisiä Helsingistä;)

    VastaaPoista
  6. Tosi sieviä koruja. Hei eilen vai oliko se toissapv. kun katsoin puol seiskan uusintaa niin siellä oli juttu käsitöiden kesken jäämisetä ja että voisi miettiä jopa rinkiä jossa vaihdellaan keskeneräisiä käsitöitä tyyliin sinun keskeneräinen koru miun keskeneräinen sukka :D

    VastaaPoista
  7. Kiti: kiitos, ja hmmm mielenkiintoinen idea..

    VastaaPoista
  8. Jännä idea Kitillä! :) Tai sitten voisi vaan pistää pystyyn rinki, joka kokoontuu yhdessä tekemään käsitöitä -vaikkapa sitten niitä keskeneräisiä töitä. Jospa toisilta saisi inspiraatiota. Minä liityin Jyväskylässä sellaisiin Käteviin Emäntiin, jossa tehdään ja kokeillaan kaikenlaisia käsitöitä. Ihan kiva juttu. Saa tehdä ihan rauhassa ilman, että lapset pyörii jaloissa..

    VastaaPoista