maanantai 25. lokakuuta 2010

Aloita tänään, saata loppuun sitten joskus...

Äääh, miten voikin olla niin mukavaa aloitella kaikkia uusia projekteja! Mutta kun olisi vielä joku saattamassa ne loppuun.
Tuossa taas kuikuilin pöydällä lojuvia kutomuksiani ja huokailin... en kylläkään koskenut niihin -tietenkään.
Noistakin tulisi hienot pyörökaulurit kunhan valmistuvat....



Lisäksi kesken on kaulahuivi, jota teen tällä näppärällä telineellä. Telineen on valmistanut minulle appivanhempani puuverstaallaan ja anoppi opetti tämänkin taidon minulle! Suosittelen muuten... Ihana reikähuivi valmistuu yllättävän nopeaa. Yksi huivi jo valmiina kiitos ystäväni joka päätteli silloisen työn!!




3 kommenttia:

  1. Kivan näköisiä touhuja sinulla kesken :) Itse kovasti virkkaan tällä hetkellä... Kunnianhimoisesti ajattelen, että teen kaikki sukulaisille menevät lahjat itse, mutta saapa nähdä jouluna kuin kävi ;)

    VastaaPoista
  2. Minäkin näin tuollaisen vekottimen mieheni isän avopuolisolla. Näytti juuri sellaiselta touhulta, mistä tykkään eli helppoa ja valmistuu nopeasti. Olisikohan tuo miten vaikea tehdä itse tuo laite?

    VastaaPoista
  3. Susa: sama ajatus kävi mutten ala edes toteuttaan.. Mulla kun kaikki syntyy paremmin hetken mielijohteesta ei siis suunnitellusti pakkopullana.
    Outi: ehkä... tappeja vaan pystöön,mutta tärkeintä lie tuon kahden tappirivistön etäisyys toisistaan niin ei tuu liian reikäistä. Tappien määrällä voi varioida kuinka leveetä huivia tekkee.

    VastaaPoista