perjantai 10. joulukuuta 2010

Joulukorttipaja junassa


Meille tuli yllättävä hoppu pohjoiseen kuluneella viikolla, mutta nappasin kiireen keskellä joulukorttivälineet mukaan. Muutaman kortin ehdinkin tekemään lasten kanssa mummolassakin, mutta kun päädyin palaamaan kotiin yksin junalla, niin kekkasin hyödyntää matkustusajan ja tehdä joulukortteja. Tässäpä kortti-iloittelua:







Eipä tuntunut matka niin pitkältä kuin yleensä.

6 kommenttia:

  1. Hih! Ihanaa, juna-askartelua!! Saitko silmäyksiä kanssamatkustajilta?

    Ja hirmuinen kasa noita kortteja! Tollaisia pitkiä kapeita kortteja en ole tainnut itse koskaan tehdä. Oikein kivan näköisiä.

    VastaaPoista
  2. Huih, kylläpä sinä olet tehokas! Satamäärin kortteja! Oliko sulla ne kaikki askarteluvälineet mukana mitä meilläkin ;)

    VastaaPoista
  3. Herrajestas. Ymmärsin puhelimessa, että muutaman kortin askartelit matkalla. Näitähän on koko suvulle. SH

    VastaaPoista
  4. Huisia kuinka kauniita kortteja olet junan menossa saanut aikaisiksi. Kun tilaa on miten on ja paikka ei ole se oma tuttu pöytä jne.. Todella kiva/rohkasevaa kuulla ja nähdä kauniit teoksesi. Uskallampas olettaa, että on saattanut vierustovereilla(jos niitä oli lähimain) olla kivaa seurata puuhiasi. Meinaan toisen tekemistä on tosi kiva ja rentouttavaa katsella. PS. Blogissani on sinulle jotakin.

    VastaaPoista
  5. Itseasiassa junassa oli tosi hiljaista ja vain toisella puolella istuneet "nuoret naiset" silmäilivät. Ja olin lukevinani supinasta ja kihertelystä että pitivät touhuani typeränä ja aika non-coolina. Ei vissiin sopis imagoon tommonen ;)

    VastaaPoista
  6. Huomasitko, että sinun inspiroimanasi lisäsin KK:hon uuden keskustelun tähän aiheeseen liittyen?

    VastaaPoista