lauantai 22. tammikuuta 2011

Barbie ja Suuri muotinäytös



Hyvät naiset ja herrat, arvoisa yleisö. On aika esitellä uuden Barbie- muotisuunnittelija kolmikon uusimmat luomukset - Kevät 2011. Materiaalina suunnittelijat ovat käyttäneet vaikeaa servettipaperia, joka on erittäin vaativa työstettäväksi. Siksi olemmekin jännittyneitä näkemään kauden parhaat palat, livenä täältä Barbie catwalkilta. Ja minä olen juontajanne Ken. Tervetuloa!

Kurkistetaanpas ensin takahuoneeseen, jossa tyttömme valmistautuvat illan näytökseen. Tässä Looreaali Pariisin meikkauspisteessä ihastuttava mallimme Barbie.



Muodin taikaa -shown avausnumerona on tämä upea eri juhlapäiviä uskaliaasti yhdistelevä juhla-asu. Hieman joulua yläosassa ja pääsiäistä alaosassa. Todella upea kokonaisuus heti tähän näytöksen alkuun!



Seuraava asu huokuu Malibu-muotia parhaimmillaan.



Sitten hieman kotimaisiin ympyröihin Marimekon servetistä ideoitu nuorekas asukokonaisuus. Huomatkaa upea pystykaulus ja nahkaremmin kiehtova käyttö asusteena.



Suomalaisuus jatkuu seuraavassa sini-valkoisessa asusteessa, joka olisi sopiva esimerkiksi linnanjuhlien jatkoille.



Seuraavaksi lavalle kiirehtii mallimme katumuotia herättelevässä asussaan. Taisi mallilla tulla asunvaihdossa kiirettä kun noin juoksututtaa...



Seuraavaksi uskaliasta itämaisuuden ja merenneito- muodin yhdistelyä. Huomatkaa upea Bindi mallimme otsassa. Asu on erittäin paljastava ja ihoon kiinnitetyt tarrat ovat uusinta uutta Barbie- muodissa.



Sitten balleriinan keveyttä saapuu lavalle kun tämä värikäs asu esittäytyy yleisölle.



Yksi illan kauneimmista mekoista on tämä hempeän kaunis kukkamekko.



Myös seuraava numero on illan ehdottomia vetonauloja, olkainmekko jollaisessa voi esiintyä niin biitsillä kuin firman cocktailtilaisuudessa. Monikäyttöinen asukokonaisuus.



Lavalla nähdään myös mitä omituisimpia poseerauksia mallien käydessä myös henkilökohtaista kilpailua herättääkseen mallimaailman kiinnostus.



Näytöksen päätösnumerona lavalle astelee huippumalli Barbie upeassa kartonkiasussaan.



Tämä saa yleisön hurraamaan ja Barbie astelee upeasti catwalkkia.



Suunnittelijoiden saadessa yleisön hurraukset, onnistuvat paparazzit kuvaamaan takahuoneeseen siirtyneen juontajan seuraavan päivän lööppiin...




Nyt on aika yleisön valita illan mielenkiintoisin asu, äänestämällä omaa suosikkianne kommentoimalla postaukseen. Kiitos.

perjantai 21. tammikuuta 2011

Lumiukkosoppa



Tuhannet kiitokset Outille blogista Outin onnen kipinöitä ihanasta talviyllätyksestä, jonka tytöt saivat osallistuttuaan Outin järjestämään askarteluhaasteeseen. Vaikkei onnetar suosinutkaan niin saimme tällaiset ihanat "lumiukkosoppa"-lahjat. Tytöt olivat innoissaan!

Ohjeena pussissa oli lisätä kaakaopussin sisältö 2 dl kuumaa vettä. Heittää joukkoon lumipallot...



...ja sekoittaa juoma lumiukon kävelykepillä. Juomista tuli muuten mahtiksen makuisia kun tuo piparminttutikku sulahti kuumaan juomaan!



Hyvää oli ja reseptiä varmasti toistetaan vielä monesti. Kiitos!

tiistai 4. tammikuuta 2011

Hauska koulutehtävä

Saimme koulutehtäväksi tehdä koulun tiloihin neulegraffitteja. Pitääpä alkaa tutkailemaan millaisia niitä ihmiset ovat tehtailleet. Täytyy myöntää etten ole juuri Oulussa neulegraffitteihin törmännyt, jollei pipo pensaissa tai muualle nakattuna lueta kyseiseen kategoriaan.

Sitten laitan tähän vihdoin kuvan ihkusta kortista jonka sain kaveriltani jokin aika sitten.. Tiesi että tykkäisin...